YOLANTHE & WESLEY SNEIJDER PÅ SHOPPINGTUR I MILANO
Det nygifta paret Yolanthe och Wesley Sneijder var ute på en shoppingtur i Milano... och tog taxin hem. Inte så glamoröst va? Dags att be om en löneförhöjning, Mr. Sneijder? 

DRESS LIKE A WAG: ALEX GERRARDAlex Gerrard fanns på plats i Liverpool på MOBO Awards klädd lika chic som alltid! Men, chic eller ej, så är hennes look 100% kopierad. Just den outfiten hade nämligen Chloe Sevigny på sig på HBOs Emmy efterfest i Augusti 2010. Personligen så tycker jag hon borde ta på sig något snyggt från hennes Forever Unique kollektion istället för att kopiera en hel look från någon annan, hon är ju trots allt en av Storbritaniens största modeikoner. Nåväl, här är en liten titt på Alex/Chloes outfit:

Klänning: Leopardmönstrad klänning by Lanvin ($2 400/16 800 SEK)
Skor: Madame Butterfly boots by Christian Louboutin ($1 200/8 300 SEK)
Kuvertväska: Hell's Knuckleduster Box Clutch by Alexander McQueen ($2 325/16 260 SEK)

Kan ni tänka er, att ha på er en klänning och bära en väska som kostar nästan lika mycket... wow.

CESC OCH CARLA PÅ ROMANTISK RESA...Arsenalspelaren Cesc Fabregas, som just nu är skadad, passade på att ta sin flickvän Carla på en resa till solen på ön Capri i Italien

SYLVIE VAN DER VAART @ VÄLGÖRENHETSGALAN "TRIBUTE TO BAMBI"

Sylvie var på plats på "Tribute to Bambi"s välgörenhets gala i Berlin, Tyskland. Skorna är ett par lila Charlotte Olympia klackar, JAG ÄR KÄR! 

ABIGAIL CLANCY ÄR GRAVID!


Abigail och Peter Crouch åkte till Dubai för att kunna fly från den Engelska pressen, men icke! Det har gått rykten om att Abigail Clancy inte lämnade Peter efter han vart otrogen, för att hon var gravid och det verkar vara sant, så som det ser ut nu... enligt The Sun så planerar Abigail just nu deras framtida bröllop..

ALEX CURRAN @ SAN CARLO RESTAURANT, LIVERPOOL


Mrs. Curran kan verkligen välja ut perfekta outfits med matchande skor, väskor och accessoarer, eller vad tycker ni? Skorna är helt klart en favorit i repris

VICTORIA BECKHAM @ LONDON
Victoria Beckham körde med en hel svart outfit när hon var på väg till ett möte i London. Två ord: killer heels!

IRINA SHAYK @ FHM OKTOBER 2010


Irina Shayk är med i den här månadens (Oktober) upplaga utav FHM Spanien, hot hot hot!

MICHAELA QUATTROCIOCCHE @ PIN UP STARS CATWALK, MILANO
Alberto Aquilanis flickvän Michaela Quattrociocche var modell på Pin Up Stars catwalk i Milano förra veckan. Har hon snyggt hår eller har hon snyggt hår?