HELENA SEGER @ DSQUARED 2 MILAN FASHION WEEK S/S 2011 SHOW

Helena och jeans designern Neil Barrett!

SHEREE MURPHY & HARRY KEWELL @ GS DERGISI 93Källa: Serdar Çelebi Photography

SYLVIE VAN DER VAART @ DREAMBALL GALA 2010
ALVARO ARBELOA OCH CARLOTA RUIZS DOTTER ALBAS DOP


HELENA SEGER, MAXIMILIAN OCH VINCENT @ MILAN - GENOA

IRINA SHAYK @ "NEVER LET ME GO" SPECIELL V.I.P VISNING
IRINA SHAYK @ CARLOS MIELE SHOW VÅREN 2011
IRINA SHAYK @ L.A.M.B. VÅREN 2011 FASHION SHOW EFTERFESTSYLVIE VAN DER VAART MED I GILLETTE REKLAMEN


LUIS SUAREZ, SOFIA BALBI OCH DOTTERN DELFINA @ REAL MADRID - AJAX
CAROLINE CELICO @ PRÊMIO JOVEM BRASILEIRA

Caroline Celico vann "Bästa Nya Artist" på Young Brazilian Awards i São Paolo. Grattis!

NY TELE5 SÄSONG MED SARA CARBONERO
Sara Carbonero var med på presentationen av den nya säsongen på Tele5, vilket betyder att hon kommer fortsätta att vara sportjournalist där och presentera nyheter på Tele5 Deportes

IRINA SHAYK @ GOTTEX SPRING/SUMMER 2011 CATWALK, NY


FOREVER UNIQUE BY ALEX GERRARD LANSERING!


VICTORIA BECKHAM @ BERGDORF GOODMAN FASHION NIGHT


MONIKA OCH LUKAS MED CHRISTOPH DAUM @ WBA WC FIGHT


ILARY BLASI @ SWAROVSKI MILAN FASHION NIGHT


ALENA OCH GIANLUIGI @ ROBERTO CAVALLI MILAN FASHION NIGHT


Alena Seredova, Roberto Cavalli och Gianluigi BuffonSILVIA & JULIO BAPTISTA PÅ FEST I MADRID

Silvia Nistal Calvo var ute och festade i Madrid med maken Julio Baptista, bästa vännen Karina och hennes man. Silvia och Julio gifte sig nyligen den här sommaren :)

[facebook]

XABI, NAGORE OCH JON UTE PÅ PROMENAD I MADRIDFOREVER UNIQUE BY ALEX GERRARD


Alex (Curran) Gerrard har äntligen släppt sin klädkollektion hos Forever Unique! Vad tycker ni?

LOUISE REDKNAPP @ GQ MEN OF THE YEAR AWARDS 2010


CARLY COLE @ EN VÄLGÖRENHETS GALA

ROONEY SKAKAS AV SEXSKANDAL

Ska ha köpt sex på spelarhotellet: ”Jag har varit så korkad”

LONDON. Mitt under pågående EM-kval skakas Wayne Rooney av en sexskandal. Fotbollsstjärnan ska ha betalat 14 000 kronor per natt med en lyxprostituerad. – Wayne jagade efter mig med sex-sms och betalade kontanter i buntar, säger Jenny Thompson till News of the World.

Otrohetsaffären ska ha pågått i flera månader under 2009 medan Rooneys fru Coleen var gravid. – Jag tror att han anser sig vara oövervinnelig och onåbar. Han verkade inte bry sig om att han var otrogen mot Coleen, säger den kvinnliga eskorten till News of the World.

Läs mer på Aftonbladet


Coleen Rooney bor nu hos sina föräldrar i Liverpool och sågs lämna deras hus igår eftermiddag. Enligt en nära källa till familjen har Wayne Rooney sagt "Mitt liv är i ruiner. Jag har varit så korkad. Coleen kommer inte förlåta mig den här gången, hon kommer lämna mig" till sin vän.

DRESS LIKE A WAG: SHEREE MURPHY


Sheree Murphy och hennes man Harry Kewell var på Anglican Cathedral i Liverpool för Barbara Daley Hair Salons 20 års jubileum. Sheree hade på sig en chic klänning från Alexandra Wang ($525) och matchade den såklart med ett par Christian Louboutin Madame Butterfly Pumps ($945)

NICOLA CARRAGHER STÖDJER SIN MAN!Liverpools försvarare Jamie Carragher höll sin årliga testimonial match den 4:e September där han samlade ihop pengar till välgörenhet. På plats var hans fru Nicola Carragher, och även barnen James och Mia Carragher som var med och spelade fotboll!

ABIGAIL CLANCY: GILES RESORT 2011 COLLECTION


Abigail Clancy är modell till den brittiska designern Giles Deacons "Resort 2011" kollektion. Ni kan se mer bilder från kollektionen här!

PATO'S NYA FLICKVÄN ÄR... MISS BRASILIEN!

Fotbollsspelaren Alexandre Pato markerade sin 21-årsdag i torsdags i en av de mest romantiska städerna i världen. Självklart så var han inte där själv! Pato, som nyligen skilt sig från den brasilianska skådespelerskan Sthefany Brito, blev fotad med nya flickvännen Deborah Lyra. Paret tog en tur med gondolen, gick hand i hand vid Markusplatsen och kysstes passionerat.
Vem tycker ni är snyggast, ex-frun Sthefany eller den nya flickvännen Deborah, som blev framröstad till Miss Brasilien 2010?
Fotbollsspelaren Alexandre Pato markerade sin 21-årsdag i torsdags i en av de mest romantiska städerna i världen. Självklart så var han inte där själv! Pato, som nyligen skilt sig från den brasilianska skådespelerskan Sthefany Brito, blev fotad med nya flickvännen Deborah Lyra. Paret tog en tur med gondolen, gick hand i hand vid Markusplatsen och kysstes passionerat.Vem tycker ni är snyggast, ex-frun Sthefany (till vänster) eller den nya flickvännen Deborah (till höger), som blev framröstad till Miss Brasilien 2010?

SARA CARBONERO: PANTENE PRO-V REKLAM

ASHLEY COLE & CHERYL = 100% SKILDA!


Ashley Cole och Cheryl (Tweedy) Coles skilsmässa blev idag helt klar enligt BBC News! För er som inte vet så har Ashley Cole vart otrogen mot Cheryl MINST 3 gånger...

VICTORIA BECKHAM @ HEATHROW FLYGPLATS, LONDON