PATO'S NYA FLICKVÄN ÄR... MISS BRASILIEN!

Fotbollsspelaren Alexandre Pato markerade sin 21-årsdag i torsdags i en av de mest romantiska städerna i världen. Självklart så var han inte där själv! Pato, som nyligen skilt sig från den brasilianska skådespelerskan Sthefany Brito, blev fotad med nya flickvännen Deborah Lyra. Paret tog en tur med gondolen, gick hand i hand vid Markusplatsen och kysstes passionerat.
Vem tycker ni är snyggast, ex-frun Sthefany eller den nya flickvännen Deborah, som blev framröstad till Miss Brasilien 2010?
Fotbollsspelaren Alexandre Pato markerade sin 21-årsdag i torsdags i en av de mest romantiska städerna i världen. Självklart så var han inte där själv! Pato, som nyligen skilt sig från den brasilianska skådespelerskan Sthefany Brito, blev fotad med nya flickvännen Deborah Lyra. Paret tog en tur med gondolen, gick hand i hand vid Markusplatsen och kysstes passionerat.Vem tycker ni är snyggast, ex-frun Sthefany (till vänster) eller den nya flickvännen Deborah (till höger), som blev framröstad till Miss Brasilien 2010?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback